Organisation

Organisation

Vores Asylbørn opstod i november 2014 og blev officielt stiftet i 2017. Foreningen består af en frivillig bestyrelse og et sekretariat foruden de mange frivillige rådgivere, kontaktpersoner, fundraisere osv., der gør indsatsen for asylbørn og deres familier mulig. Til højre kan du se et organisationsdiagram, der giver et overblik over foreningens struktur og de forskellige frivillige teams.

Har du lyst til at være med? Læs mere om mulighederne for at blive frivillig her.

Bestyrelse

Vores Asylbørns bestyrelse består af en forperson, en kasserer og to menige bestyrelsesmedlemmer, som er frivillige og valgt af foreningens medlemmer og frivillige på den årlige generalforsamling.

Nina Parivash Arlet-Ziari

Forperson og stifter

Sociolog med specialisering i migration og integrationsprocesser samt kønsperspektivet i mellemøstlige kulturer. Nina har en baggrund fra det kommunale område, og arbejder i dag som juridisk rådgiver og daglig leder af Vores Asylbørn.

Jacob Elholm Nissen

Bestyrelsesmedlem

Kandidat i kommunikation og økonomi fra Aarhus BSS. Har i mange år arbejdet indenfor detailhandlen med ledelsesmæssigt og finansielt ansvar, hvor han i dag arbejder som kundeløsningsspecialist. Jacob er koordinator for Vores Asylbørns fundraising team.

Thomas Mørk

Bestyrelsesmedlem

Kandidat i Business Administration fra AVT Business School og studerer i dag filosofi. Thomas har arbejdet som leder og entreprenør og bl.a. været ansat som katastrofedelegat. I dag er Thomas koordinator for Vores Asylbørns kommunikationsteam.

Telsia Panneer Selvam

Kasserer

Uddannet elektronik- og kommunikationsingeniør fra Mount Zion College of Engineering and Technology i Tamil Nadu, Inden. Har beskæftiget sig med økonomistyring i den frivillige sektor og i arbejdet som personlig bankrådgiver.

Sekretariat

Vores Asylbørns sekretariat holder til i foreningens lokaler i København på Godsbanegade 29 på Vesterbro, der også danner ramme for familiebehandling, juridisk rådgivning og frivilligmøder. Sekretariatet består i dag af to medarbejdere, som ses til højre.

Udover at fungere som forperson for foreningens bestyrelse arbejder Nina Arlet-Ziari i dag som daglig leder og juridisk rådgiver i Vores Asylbørn. Hun har det overordnede ansvar for foreningens 7 forskellige teams og står bl.a. for uddannelsen af foreningens juridiske rådgivere.

Derudover består sekretariatet af Freja Fogh Heidemann, der arbejder med administration, rapportering og monitorering af foreningens indsatser samt fundraising. Derudover er hun en del af foreningens kommunikationsteam.

Nina Parivash Arlet–Ziari

Daglig leder og juridisk rådgiver

Email:

naz@voresasylboern.dk

Freja Fogh Heidemann

Projektkoordinator

Email:

fheidemann@voresasylboern.dk