Sponsorer & støtter

Vores Asylbørn siger

TUSIND TAK

til støtter og donorer

Vi er dybt taknemmelige for den støtte, som vi har fået fra virksomheder, venner, offentlige puljer og private fonde, der alle er med til at muliggøre vores kamp for asylbørns trivsel og rettigheder i Danmark. Nedenfor kan du se, hvem der var med til at støtte op om foreningens arbejde i 2023.

Oak Foundation Denmark

I 2023 modtog vi en bevilling fra Oak, der gjorde det muligt for Vores Asylbørn at udvide og udvikle sig som organisation på flere måder. Bevillingen har blandt andet gjort det muligt for os at fokusere på kapacitetsopbygning internt i Vores Asylbørn samt at skabe rare og trygge rammer for vores juridiske rådgivning og familieterapi til asylbørnene og deres familier.

Besøg hjemmeside

Rebel Vin

Efter at være kommet på plads i vores nye lokaler på Vesterbro, holdt Vores Asylbørn to housewarmings i efteråret – én for asylbørnene og deres familier og én for donorer og venner af foreningen. I den forbindelse var vi så heldige, at den lokale forretning Rebel Vin valgte at støtte det sidstnævnte arrangementet med kvalitetsvin og lækre delikatesser.

Besøg hjemmeside

Vi sender derudover et stort tak til alle, der støtter os gennem donationer eller som faste medlemmer

Vil du også være med?

For kun 150 kr. om året kan du blive medlem af Vores Asylbørn